You are here

Nieuws

 
 

 

"Binnenkort starten de werkzaamheden voor de verbreding van de Ring rond Brussel. In het kader daarvan wordt onderzocht of ook het Viaduct van Vilvoorde extra rijstroken aankan. Dat viaduct bestaat veertig jaar. Reden genoeg voor ons om je mee terug in de tijd te nemen."

Bekijk de reportage op: http://www.ringtv.be/nieuws/veertig-jaar-viaduct-vilvoorde-op-naar-een-n...

Emergo-bestuurder Jozef De Neef komt vanaf minuut 10:35 aan het woord.

 

 
 

"De Parkbrug van Antwerpen heeft in Berlijn de ‘Footbridge Award 2017’ in de wacht gesleept. Dat meldt AG Vespa donderdag.

Dat is een internationale wedstrijd, georganiseerd door het tijdschrift ‘Bridge design & engineering’, hét tijdschrift van en voor bruggenbouwers. Ney & partners, de ontwerper van de Parkbrug, nam de prijs in ontvangst.

 
 
 

 

 
 
 

 

 
 

TOONBEELD VAN DESIGN

Een spel van licht en schaduw

 
 
 
 

Uit de vele inzendingen in diverse categorieën zijn de winnaars door middel van stemming bepaald. Deze projecten gaan nu de strijd aan in de internationale wedstrijd waar BIM-modellen van over de hele wereld worden ingezonden vanuit alle regio's waar Trimble deze competitie organiseert.

Meer informatie 'Categorie Publieke projecten - Parkbrug': http://www.construsoftbimawards.com/nl/winner/public/stendess-nv-parkbru...

 

 

 

 

 
 

Het derde en laatste deel van 'the making of' is online te bekijken via: https://www.youtube.com/watch?v=6S6vOHBZ21g

 

Pages